Kurser och handledning

För att komma igång att använda Trygghetsberättelser rekommenderar jag att du går en av mina kurser.

Webinarium

Varje termin erbjuder jag en kurs i Trygghetsberättelser som ett webinarium, där vi möts över videolänk under fyra kvällar. Varje kurstillfälle är  två timmar. Hela kursen kostar 1200:- exkl moms/person. Nästa kurs startar den 4/3 2024, kl 19.00. Den erbjuds också på dagtid på engelska, med start den 26/4 2024, kl 14.00. 

För de som redan gått kursen bjuder jag varje termin in till en gratis digital uppföljningsträff. Vårens träff blir fredagen den 2 februari 2024, kl 15.00-17.00.

För frågor och anmälan skriv till ulrika.ernvik@gmail.com.

Skräddarsydd kurs

Det går också att beställa kursen till din arbetsplats, din organisation eller till exempel till en grupp av familjehem. Även då kan vi mötas över videolänk, men jag kan också komma till er under en hel dag. Jag tycker då det är bra om vi kan ha en uppföljande träff några veckor eller månader senare, eftersom det kan uppstå frågor när man börjar använda modellen.

Du kan också få en enskild utbildning, då jag under tre 60-minuters sessioner utbildar dig i Trygghetsberättelser, och du sedan erbjuds två uppföljningstillfällen för att följa upp din användning av modellen. Vi kommer överens om tider som passar för dig. Priset för hela utbildningen blir då 4000:- exkl moms.

Handledning

Om du vill använda Trygghetsberättelser i ett professionellt sammanhang rekommenderar jag att du under en tid deltar i en handledningsgrupp jag leder över videolänk, för att komma igång ordentligt. Jag kan också komma till er och handleda en arbetsgrupp under en tid för att utbilda er och hjälpa er att komma igång.

Utbildning för att lära andra

Du som har gått grundkursen i Trygghetsberättelser har sedan möjlighet att gå en utbildning för att lära ut Trygghetsberättelser till andra. Den sker också över videolänk.

För mer information och anmälan kontakta mig på ulrika.ernvik@gmail.com.

Ulrika Ernvik
safetystories.se
ulrika.ernvik@gmail.com